sobota, 18. maj 2013

Nemščina | tečaj nemščine | MojMaestro.si

Če ste kdaj pregledovali zaposlitvene oglase, ste gotovo opazili, da je v številnih oglasih znanje nemškega pogoj za prijavo. Nemčija je za Slovenijo na področju blagovne menjave najpomembnejša zunanjetrgovinska partnerica in predstavlja okoli 20% celotne slovenske blagovne menjave s svetom.

Jezikovno središče MojMaestro ponuja tečaji  po različnih težavnostnih stopnjah, osvežitveni tečaji pa so primerni za tiste, ki nemščino že poznajo, a želijo izboljšati svojo slovnico. Konverzacija omogoča širjenje besednega zaklada in izboljšanje govornih sposobnosti v nemškem jeziku, intenzivni tečaj pa velikokrat pritegne tiste, ki želijo veliko naenkrat.

Majhne skupine udeležencev v jezikovnem središču MojMaestro omogočajo jasno in razumljivo komunikacijo, naravni govorec pa jezik učencem približa z nove, žive plati. Razgibane teme pogovora poskrbijo, da tečaj ne postane dolgočasen, prijetni sogovorniki pa za dodatno motivacijo, kadar ostalega zmanjka. Tečaj nemščine v Ljubljani je torej primeren za vse, ki si želijo obiskati kakovosten in zabaven tečaj!

1 komentar:

 1. Hello I'am Chris From France!!
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging

  OdgovoriIzbriši