sreda, 5. september 2012

Obiščite tečaj nemščine in izboljšajte znanje jezika


Pridružite se skupini obiskovalcev jezikovne šole MojMaestro, ki bo jeseni začela s tečajem nemščine v Ljubljani! Tečaj nemščine v Ljubljani na lokaciji blizu mestnega centra je lahko dostopen za vse, ki so veliko v Ljubljani in njeni okolici. Dopoldanske in popoldanske ure tečajev omogočajo prilagodljivost vsakemu urniku, čeprav je še tako napolnjen.

Naj bo vaše znanje nemščine takšno ali drugačno, imate na voljo različne programe, ki ustrezajo vašemu nivoju znanja. Stopenjski tečaji nudijo spoznavanje jezika po različnih težavnostnih stopnjah, osvežitveni tečaji pa so primerni za tiste, ki nemščino že poznajo, a želijo izboljšati svojo slovnico. Konverzacija omogoča širjenje besednega zaklada in izboljšanje govornih sposobnosti v nemškem jeziku, intenzivni tečaj pa velikokrat pritegne tiste, ki želijo veliko naenkrat. Na voljo so še tečaji poslovnega jezika, ki se jih po potrebi prilagodi podjetju, pripravljalni tečaj na izpite ter spletni tečaji, ki se jih lahko udeležite kar od doma.

Majhne skupine udeležencev v jezikovnem središču MojMaestro omogočajo jasno in razumljivo komunikacijo, naravni govorec pa jezik učencem približa z nove, žive plati. Razgibane teme pogovora poskrbijo, da tečaj ne postane dolgočasen, prijetni sogovorniki pa za dodatno motivacijo, kadar ostalega zmanjka. Tečaj nemščine v Ljubljani je torej primeren za vse, ki si želijo obiskati kakovosten in zabaven tečaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar